Zooltjes bij voetklachten

Pijn in je voeten met lopen, sporten, werken? Daar wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af.

Voetklachten kunnen heel goed worden verholpen of in elk geval worden teruggedrongen door het dragen van speciale inlegzooltjes die hier speciaal voor ontworpen zijn. Goede inlegzooltjes ondersteunen je voeten op precies de juiste plek en hebben een corrigerend effect.

Bij voetklachten schoenen dragen: extra pijnlijk

Zelfs de beste schoenen kunnen bij voetklachten meer pijn veroorzaken. Dat komt omdat het voetbed van de meeste schoenen niet voldoende steun biedt waardoor de voet aan de binnenkant doorzakt. Gelukkig kun je jouw favoriete schoenen gewoon blijven dragen, óók als je last hebt van voetklachten. Goede inlegzolen passen namelijk in alle gewone schoenen. Je hoeft dus maar één paar zooltjes aan te schaffen.

Speciale inlegzolen bij voetklachten

Het naar binnen kantelen van de voet (overpronatie) kan voor veel verschillende voetklachten zorgen. De corrigerende inlegzolen bij voetklachten ondersteunen de voet onder het voetgewelf en je hiel ligt stevig in de hielkuip waardoor de enkel stevig staat. Dit voorkomt dat de enkels naar binnen kantelen en het voetgewelf kan zo niet doorzakken (overpronatie).

Wat kun je verwachten van zooltjes bij voetklachten?

De meeste mensen moeten even wennen aan de extra ondersteuning onder de voet maar ervaren direct verlichting. Je loopt makkelijker omdat de pijnlijke plekken worden ontzien. Je lichaamshouding kan verbeteren omdat deze vanuit de voeten wordt gecorrigeerd. Een prettige ‘bijwerking’ kan dan ook zijn dat je andere klachten zoals rug-, nek- en schouderpijn ook verdwijnen. Houd er rekening mee dat het volledige herstel van je voetklachten echt wel een paar weken nodig heeft. Blijf de zolen ook daarna nog dragen. Waarschijnlijk wil je niet anders meer want het loopt gewoon lekker!

Onze zooltjes bij voetklachten

Footlogics heeft speciale zooltjes die kunnen helpen bij voetklachten. Wil je bestellen of meer informatie over onze inlegzolen? Klik dan op de ‘Webshop-button’ boven in de zoekbalk.

100% Tevreden garantie

Baat het niet dan schaadt het niet. Je mag onze zooltjes altijd 30 dagen proberen. Voldoen ze niet aan je verwachting dan mag je ze terugsturen en krijg je het aankoopbedrag terug van ons. Ook als je je zooltjes hebt bijgeknipt!

Wil je zooltjes bestellen? Klik op de link ‘Webshop’ bovenin de pagina

Footlogics HighheelComfort voor hoge hakken
Footlogics Comfort bij overpronatie
Footlogics Casual bij voetklachten
Footlogics Sensi bij gevoelige voeten