Ik stel ons graag even voor: Loopzonderpijn.nl

Je staat er niet bij stil maar er zijn nogal wat mensen met voetklachten. Hielspoor, peesplaatontsteking, pijn aan de bal van de voet, achillespeesblessure , doorgezakte voeten.  Veel mensen met voetpijn lopen er vaak te lang mee door en hebben geen idee hoe zij aan de klachten zijn gekomen.

De meeste voetklachten ontstaan juist door kleine pijntjes aan je voeten te negeren.  Niet doen. Doe er snel iets aan voordat onbeduidende pijntjes chronische klachten worden waardoor je gehinderd wordt in je dagelijkse doen en laten.

Wij laten je zien hoe je de pijn kunt verminderen en hoe je van je voetklachten af kunt komen. En natuurlijk hoe je voetproblemen kunt voorkomen.

Deze website is er om je te helpen. Hier vind je alle informatie en tips over verschillende voetklachten en komen persoonlijk advies en onze belangstelling voor voetklachten samen. Bovendien willen we graag de drempel verlagen voor iedereen die een vraag heeft over voetklachten. Hier komen persoonlijk advies en onze belangstelling voor voetklachten  samen. Bovendien willen we graag de drempel verlagen voor iedereen die een vraag heeft over voetklachten.

Als je vragen hebt bel gerust want wij zitten bij de telefoon en adviseren je met plezier.

Je kan ons 7 dagen per week bereiken: telefonisch, per mail, Facebook, Twitter, WhatsApp

Wil je ons telefonisch spreken?

We zijn 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 036 5260888.

Werkdagen van 9:00 – 20:00

Zaterdag van 9:00 – 12:00

Zondag van 12:00 – 20:00

Stel je vraag via Facebook

Stel je vraag via Twitter

WhatsApp: 06-26 136 608 – Op werkdagen van 8.00-23.00, in het weekend van 9:00-23:00. Je krijgt binnen een half uur antwoord.

Tot ziens!

Moniek van Loopzonderpijn

Over Footlogics Europe

l

Ontwikkeling

Onze inlegzolen worden ontwikkeld volgens de laatste orthopedische inzichten en principes i.s.m. onze voetspecialisten in Spanje.

Kwaliteit

Onze inlegzolen worden al 13 jaar lang gemaakt in samenwerking met onze vaste partner in Spanje. Dat garandeert inlegzolen van de hoogste Europese kwaliteit.

Verkoop

We verkopen onze inlegzolen via onze webwinkels in Nederland en heel Europa. Daarnaast vind je Footlogics ook bij een groot aantal therapeuten en pedicures en in meer dan 180 (web)winkels in Nederland.

Advies

Heb je vragen? We adviseren je met plezier, al 13 jaar! Je kunt ons bereiken via telefoon, email, Facebook, Twitter.